OurFashion

Design Hét Divatszemmel 2.

2011.október.03. 09:49

*Bianka*

1 komment

Második posztunkban összegyűjtöttük nektek, hogy milyen divatbemutatókat tartogat nekünk a következő hét:

BLUE PAPRIKA

"MAGYAR DENIM” FOLK JEANS DIVATPERFORMANSZ
Október 9. 17:00


Eventuell Galéria
1056 Budapest, Nyáry Pál utca 7.

A GoBe Társulat közreműködésével megvalósuló, különleges divatbemutató keretében Pállfy Szilvia és Szűcs Teréz kollekcióját tekintheti meg a nagyérdemű. A tervezők megközelítése szerint a hazai öltözködéskultúra még rengeteg kiaknázatlan szépséget rejt magában, amiket fel kell fedezni, és újra kell értelmezni annak érdekében, hogy mindenki számára hordható viseletté váljon.

Az Eventuell Galéria és a Blue Paprika közös szervezésében

 

 

KEPP SHOWROOM DIGITAL FASHION SHOW

Október 6. 19:00


1051 Budapest, Vörösmarty tér 3.

A 2009-ben alakult KEPP showroom tagjai (Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra és Kovács Adél) 2011. nyarán diplomáztak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán. Az idei Design Hétre megálmodott nagyszabású virtuális fashion show keretében a 2011/12 őszi-téli kollekciójukat mutatják be. A látványos digitális trükkök, különleges animációk és a vetítés megvalósításában a Paint Up! 2011 épületfestő verseny nyertesével, a ZOA-val dolgoztak együtt.

A KEPP showroom szervezésében


MUNKAMÁNIA

Október 5. 21:00-23:00


Millenáris, Teátrum
1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

Németh Anikónak, a Manier tervezőjének 2011/12 ősz/tél kollekciója az aktív, dolgozó nők ruhatárát mutatja be. A „Babaházból" kilépve, különböző élethelyzetekben alkalmazható és hordható viseleteket tekinthet meg a közönség az idei divatszínház keretében, ami immáron hagyományosan a Manier-Múzsák, Harcsa Veronika és Andrew J. közreműködésével jön létre. Gyakorló anyáknak, business woman-eknek és traktoristalányoknak egyaránt.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött: szalon@manier.hu, vagy 1/483-1140

A Manier szervezésében

 

PRINTA UPCYCLE COLLECTION

ÖKO-DIVATBEMUTATÓ, ŐSZI-TÉLI KOLLEKCIÓ 2011
Október 8. 19:00



Printa Akadémia
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10.

A használt farmerekből és régi pamut pólókból átalakított, különleges mintákkal nyomott, egyedi ökotermékekből álló Printa Upcycle Collectionnel először 2011. tavaszán találkozhatott a nagyközönség. A férfiak és nők számára készülő kollekció folytatásaként a Printa az idei Design Héten mutatja be az új, őszi-téli darabokat. A teljes kollekció helyben készül, helyi művészek közreműködésével, ezzel tovább erősítve az öko-jelleget.

A Printa szervezésében


Fotó forrása: KEPP FB

Szöveg forrása: Design Hét

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyzsuzsee 2011.10.03. 11:17:40

Bianka!

Ezekre a divatbemutatókra be lehet jutni? Mármint láttam, h van, ahol regelni kell előre, de a többinél? Vagy csak a kiváltságos meghívottak? :)
Köszi!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása