OurFashion

Amikor még a textilek is tökéletesek

2011.szeptember.21. 16:47

**Anna**

0 komment

Bár a kiállításon nem az idei kollekció volt közszemlére téve, ennek ellenére mindenképpen érdemesnek tartom veletek megosztani Mary Katrantzou 2011 téli darabjainak közeli képeit is. A kifutón csak szépséges nyomatok, melyek optikailag furcsa módon változtathatnak az emberi testen, ám élőben csillogó kristályokkal, puha bársonnyal és könnyed selymekkel találkoztam. A printek olyan tökéletesen élethűek, hogy a felvarrt szirmok messziről csak ugyan olyan megtervezett motívumnak tűnhetnek, mint a valóban csak kétdimenziós virág. Majdnem minden egyes anyagnak más a textúrája, ám ezek a kis finomságok mind-mind titokban maradnak egészen addig, amíg megérinthető távolságba nem kerül a kollekció.

A most felvonult darabok nekem azonban számomra ugyan azt a történetet mondják el, mint az összes előző.  Ám még mindig csodálattal tekintek a mintaorgiára, itt a bizonyíték arra, hogy a szabály, miszerint nem lehet két mintás dolgot együtt felvenni, tökéletesen elavult.

 

 

Képek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása