OurFashion

London Fashion Week: Matthew Williamson narancsai

2011.szeptember.20. 21:31

fashionista

2 komment

Néha félek attól, hogy immunis leszek a divathetekre: az első két nap általában le vagyok nyűgözve, aztán az érdeklődésem hamar egykedvűségbe csap át, hiszen ugyanazok az arcok ülnek az első sorban, a márkák ismert jegyei mindig visszatérnek és gyorsan le lehet vonni a következő szezon legmeghatározóbb trendjeire vonatkozó következtetéseket is.

Aztán persze mindig jön valaki, aki miatt ismét dobban a szívem, gazdag akarok lenni és akinek a ruháit nagyítóval nézném át négyzetcentiméterenként, majd a gyönyörűségtől elakadt hanggal csak simogatnám a csodás textíliákat.

Nos, most ezt Matthew Williamson tudta kiváltani belőlem a Tate Modernben prezentált kollekciójával: egyszerűen beleszerettem a narancsnak ebbe a pompás, gazdag és meleg árnyalatába annak ellenére, hogy egyetlen narancssárga dolog sincs a szekrényemben (sőt, még ilyen sminkcuccom sincs). A lenge, nyári ruhákon fehérrel kombinálva is pazar, de a legjobban az első képen látható blézer tetszik. Ennek persze a nemes anyagon és a színen kívül az is az oka, hogy Párizsban MINDENKI, azaz 13-tól 103 éves korig minden nő blézert visel, egy hétig ezt bámulva pedig elhatároztam, a következő gardróbfrissítésem koncepciója a blézer lesz. 

Nektek hány narancssárga ruhadarabotok van?

Forrás 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.09.21. 15:27:11

egy földig érő szoknya, egy sál és egy sídzseki:D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása