OurFashion

Vauxhall Fashion Scout kiállítás

2011.szeptember.18. 18:46

**Anna**

2 komment

A hivatalos London Fashion Week mellett párhuzamosan egy másik esemény is fut, a Vauxhall Fashion Scout. Ugyanúgy bemutatókkal, prezentációkkal és installációkkal várják a sajtó képviselőit, annyi különbséggel, hogy itt meg a kevésbé sztárolt, de annál tehetségesebb fiatal designerek mutatják be minden szezonban a következő kollekciókat. A Covent Gardenben található Freemaisons' Hall ad helyet az ugyan olyan gonddal megrendezett eseménynek, üdítő és könnyed színfolttal gazdagítva a nagytestvér, a LFW programját. A bemutatók előtti minimum negyed órás sorállás itt is része a programnak és szintén kiállítással is készülnek az idelátogatóknak. Ez számomra talán még a varázslatos bemutatóknál is érdekesebb, hiszen egészen közelről szemügyre lehet venni a kifutón  megjelenő darabokat, olyan részleteket lehet megtapogatni és lefotózni, ami nagyobb távolságból már sajnos nem látszik. Fantasztikusan érdekes megoldásokkal találkoztam idén is, főleg az anyaghasználat, és a textilmanipulációk fogtak meg igazán.

 

A kiállitók: Alice Lee, Anna Lee, Edward Finney, Ekaterina Kukhareva, Helen Bullock, Jungeun Lee, Leutton Postle, Marlene Oddershede Bach, Manuela Dack, MASC, Phoebe English, Shao Yen, Stephanie Grace Foy, Yasmin Kianfar

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása