OurFashion

Magyar ősz: Sármán Nóra új kollekciója

2011.szeptember.18. 09:29

*Bianka*

2 komment

Ha máshonnan nem is, a TV2 Divatkreátor című műsorából biztosan ismerősen cseng mindenkinek Sármán Nóra neve, hiszen ő nyerte a műsor első szériáját. Nem ez volt és lesz azonban a legnagyobb elismerést kiváltó jellemzője Nórának. Itt van rögtön példaként a 2011-es őszi-téli kollekciója, aminek kampányképei lélegzetelállítóak. Sármán Nóra eddig esküvői ruháinak letisztult, finom, hófehér hangulatával kápráztatta el a nagyközönséget, téli kollekciója azonban ennek a szöges ellentéte. A nőies, elegáns és egyben merész ruhák láttán a fekete özvegy szó jut elsőre eszembe.

Még a lookbook képek hangulata is egyenesen félelmetes. Az egész stáb tökéletes munkát végzett:

STÁB:

Fotó: Zsólyomi Norbert
Smink: Véger Fibi
Haj: Dercsényi Zsuzska
Styling: Madar Annamária
Modell: Tunde, Attractive

Fotók forrása: Sarman Nora FB

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TinaKrisz 2011.09.18. 20:39:31

Valóban érdekes a képek hangulata...5 pontos styling!De valahogy a ruhák már kevésbé tetszenek...nem igazán esett le az állam!

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.09.19. 22:25:05

Áhá, szóval a tévékettőnek volt ilyen műsora.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása