OurFashion

London Fashion Week kiállítás - Erickson Beamon és Mawi

2011.szeptember.17. 22:55

**Anna**

2 komment

Úgy látszik, az ékszerőrületem nem hogy csillapodna idővel, hanem mint valami hatalmas szörnyeteg, egyre jobban nő, még végül bekebelez. Csodás minden ami csillogó, színes, fényes és fémes, mint valami szarka, a szeme azonnal megcsillant most is a Somerset Houseban a London Fashion Week kiállításának első szobájában. Ahogy beléptem, Erickson Beamon alkotásai azonnal rabul ejtettek, különösen a mexikói kultúra inspirálta kollekció láttán elevenedtek meg előttem jobbnál jobb divatanyagok ötletei.  

 Örök szerelmem, a Mawi most is két csodálatos kollekcióval örvendeztetett meg, sőt, most már rajongásom odáig fajult, hogy komoly összeget is hajtandó lennék kiadni valamelyik csecse-becséért. A gyűrűkről azonban sajnos le kellett mondanom, mert nevetségesen vékonyka ujjaimon még a legkisebb méret is lötyög.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimacko007 2011.09.18. 14:38:45

Azert egy divat blogban ami meg hires is nem erdemes fake mulberryvel pozolni plane a london fashion week elott...my opinion...fail

**Anna** 2011.09.18. 17:40:23

Kedves Bubba
Nem szoktam semmiféle félig sértő kommentre válaszolni, de még ha nem lennék blogger és mennék a fashion weekre, akkor sem pózolnék fake táskákkal. Tisztelem ennyire a tervezőket, hogy ne tegyek ilyet. A táskám pedig köszöni nagyon jól van, szeretjük egymást az eredeti Mulberryvel. Fail.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása