OurFashion

Az art deco Derek Lam szemével

2011.szeptember.12. 10:31

*Bianka*

3 komment

Javában folyik a New York Fashion Week, de eddig valahogy egy kollekció sem mozgatott meg annyira, hogy írjak róla bármit is. Derek Lam kollekciója viszont nagyon tetszik. Nem azért tetszik mert olyan nagyszabású, földet megrengető kollekció, hanem azért mert van benne fantázia, mégis klasszikus, elegáns és nem unalmasan retro. Retro, mert Derek a '70-es évek világához nyúlt vissza a 2012-es tavasz-nyári kollekciójának megalkotásakor, mégis nagyon 21. századi lett az összhatás. Hogy mivel tudta ezt elérni? Azzal, hogy a feminin és maszkulin vonásokat tökéletesen egyensúlyban tartotta tervezés közben és az egyik kedvenc építészeti és iparművészeti irányzatomhoz nyúlt a tervező, az art deco-hoz.

Kedvencem a narancs árnyalatú kabát és a barna bőr ruha. Nektek melyik tetszik?

Fotók forrása

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sophia1110 2011.09.12. 13:02:44

Egyetértek, nekem is Derek Lam bemutatója volt az egyik kedvencem. Nade art deco és a 70-es évek? Inkább a 20-as 30-as.

rumpuncstv · http://rumpuncs.tv 2011.09.13. 11:53:11

jézus, az art deco kurva jó, de ezek a nők nagyon csúfak!

Bee Boszy 2011.09.16. 20:20:49

Nem igazán kedvelem a világos színeket, de a letisztult formák és szabásvonalak lenyűgöznek. Nekem az utolsó összeállítás a kedvencem. - A stílus egy kicsit emlékeztet egy pár évvel ezelőtt látott anime hangulati és képi világára... Trinity Blood volt a címe. :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása