OurFashion

Napi cuki: A Primark őszi gyerekkollekciója

2011.szeptember.07. 18:29

fashionista

1 komment

Az összes barátnőm betér a Primarkba, ha Londonban jár (meg persze én is), mert egyszerűen ilyen jó cuccokat ilyen olcsón sehol máshol sem lehet kapni. Még a H&M-ben sem. Persze nem szabad kiemelkedő minőségre számítani (bár nekem van tőlük csizmám és blúzom is, amit 3 éve hordok, de általában tipikusan egyszezonos darabjaik vannak), el kell viselni a tömeget, a közelharcot  próbafülkéknél, a szétdobált cuccokat és az őrjöngő akcióvadász csajokat, de potom pénzért szuperül lehet ruhatárat frissíteni, ráadásul ezek a darabok nem gyakran jönnek szembe Budapesten. 

Ha pedig valakinek gombamód növő gyereke és svájci frank hitele van, annak a Primark gyerekkollekcióját ajánlom, hiszen szuperbájos és extrán pénztárcabarát. Persze főleg akkor, ha valaki amúgy is Londonban járna, mert a fapados repjegy árával összevonva máris a H&M lesz a nyerő.

Ti milyen márkába öltöztetitek a gyerekeiteket?

Forrás 

Megosztás:
1 komment

Címkék: primark gyerek divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashion victim 2011.09.11. 17:42:17

Nevezz sznobnak, de en Primani-t (hehe) nem veszek fel. Igazabol bemenni sincs kedvem az uzletben, mert tomeg van es tele van gagyi cuccokkal.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása