OurFashion

Részletes program: Street Fashion Konferencia

2011.szeptember.01. 11:09

*Bianka*

1 komment

Már korábban is invitáltunk titeket a jövőhéten megrendezésre kerülő Street Fashion Budapest Konferenciára. Lássuk most a részletes programot:

2011. szeptember 7-én kerül megrendezésre a SFB történetében újabb mérföldkőnek számító Street Fashion Budapest: A konferencia, amely a szervezők reményei szerint az év egyik legnagyobb divateseménye lesz!

Magyarországra látogat a világhírű streetfashion blogger Yvan Rodic/FaceHunter, aki utazásai során rengeteg jobbnál jobb fotót készített már és most kifejezetten a konferencia kedvéért jön el Budapestre, közvetlenül a New York Fashion Week előtt!

Két elismert kutató is érkezik a rendezvényre a London College of Fashion-ből: Agnes Rocamora, aki a divatblogok, streetfashionblogok jelenségével, a divatvilágában betöltött szerepével, sikerével ismerteti meg a nagyközönséget, valamint  Djurdja Bartlett, aki  az 1940-es évek végén, az 50-es évek elején születő szubkutúrák világába nyújt betekintést. Terítékre kerülnek az orosz silagi-k, a csehszlovák pásek-ek, a lengyel bikiniarze-k és természetesen a magyar jampecek!

Steiner Kristóf Tel Avivból küld, egy, a konferencia számára készített videóprezentációt -kis meglepetéssel fűszerezve -, hogy megismertesse a nézőket a Közel Kelet új divatfővárosának arcaival, a high fashion és az utca világával.

Simonovics Ildikó, az SFB létrehozójának előadása megnyitja az SFB 2010 arcainak gardróbjait: kiderül, hogy tudomány és streetfashion hogy férnek meg egy kalap alatt.

A délutáni szekció a magyar divat elismert szereplőié (Maróy Krisztina , a Glamour főszerkesztője, Szűcs Péter a Marie Claire vezető szerkesztője, Abodi Dóra a Dora Abodi márka vezető tervezője és tulajdonosa, valamint a Fashion Video Fesztivál egyik főszervezője, Balla Vivien, fotográfus), akik az elmúlt 5 évben radikálisan megváltozott ONLINE / OFFLINE divatszcéna kulisszáiba engednek betekintést!

S ez csak pár program az egész napon át tartó eseményből, hiszen rengeteg divatbloggerrel és a magyar divatvilág krémjével találkozhanak a Kiscelli Múzeumba látogatók.

Ez lesz az év eseménye, hiszen divatőrültek és példaképeik együtt tölthetnek egy teljes napot!

SZENTELJÜNK EGY NAPOT A DIVATNAK, MERT MEGÉRDEMLI!

Egy lány Budapest utcáiról. Elkezd nálunk is virágozni a street fashion?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2011.09.01. 12:13:46

én már nagyon várom :) a kiscelli múzeum viszont annyira durván rossz állapotban van, hogy majdnem elmorzsoltam pár könnycseppet, hogy hagyják így lepusztulni.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása