OurFashion

A luxus új dimenzójába lép a Giorgio Armani

2011.szeptember.01. 15:00

fashionista

0 komment

Eddig be kellett érnünk azzal, hogy a milánói utazások során bementünk a luxusüzletbe körülnézni és vásárolni, vagy vettünk magunknak a Giorgio Armani sminktermékekből - mától azonban fordul a kocka, és a bőrünk is ugyanazt a luxust érezheti, mint amit a márka csodás öltözékei és szemkápráztató sminkjei jelentenek, ugyanis piacra dobták bőrápoló termékcsaládjukat.

Természetesen a tökéletességre törekvés fémjelzi a fejlesztéseket: a telt, egységes textúrájú és ragyogó bőr elérése a céljuk. Regenessence [3.R] termékcsaládnévből nem nehéz kitalálni, hogy a regenerációval, pontosabban a szervezet önregenerálálódási folyamatainak felhasználásával szeretnék ezt elérni, lelassítva az öregedési folyamatokat.

A sztárterméknek a Youth Regenrator (bőrregeneráló koncentrátum) ígérkezik, amelynek háromszoros regeneráló hatása van, de az új termékek közt arcápolót (Multi-Corrective Rejuvenating Cream), szemkörnyék kisimítót és testápolót is találunk. Még több információt ITT találhatnak az érdeklődők.

Ahogy a Giorgio Armanitól megszokhattuk Megan Fox a kampányarc, aki a megszokottól eltérően minimál sminkkel, visszafogottan tekint a kamerába, most még a fanyalgók is elismerhetik, hogy nyoma sincs közönségességnek.

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, így ha valamelyikőtök kipróbálta az újdonságokat, ne fogja vissza magát, hanem ossza meg velünk a tapasztalatait!

Magyarországon természetesen majd a Giorgio Armani standon, a Mammut II. Douglas üzletében lehet kapni, ahol holnaptól vasárnapig az Elle magazinnal közös akciójuknak köszönhetően a lap felmutatása esetén 20% kedvezményt adnak sminktermékek vásárlásakor, ráadásul 2 dolog vásárlása esetén még egy pénztárcát is adnak ajándékba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása