OurFashion

33 centis derékbőségű modell a Vogue Italia címlapján

2011.augusztus.30. 11:28

fashionista

5 komment

A Stella Tennant (aki a képen egy borús hangulatú húszévesnek néz ki, nem pedig 40 éves, négygyermekes anyukának, mint a valóságban) 33 centis derekúra fűzve, orrbavalóval pózol a Vogue Italia szeptemberi számának címlapján, melyet az avantgárd -és azon belül is Ethel Granger- világa ihletett. A sötét és drámai hangulatú fotót Steven Meisel készítette a Prada kabátot viselő Stelláról, akit valóban ilyen karcsúra fűztek, elvileg nem (csak) photoshop eredménye ez az elmebeteg karcsúság.

Azt gyanítom, a Vogue Italia a "rabszolgafülbevalós" botránya után most újra nagy vitákat indít el ezzel a címlappal (már előre látom a bulvármagazinokat, amelyek a rossz testkép közvetítéséről és a szélsődégek támogatásáról szólnak), így ezúttal emlékeztetek mindenkit: ne felejtsetek el a divatra művészetként tekinteni! A Vouge pedig ebben a műfajban a Louvre-ral vetekszik.

Gothic chic: Stella Tennant is transported to another era in the eerie shoot by Steven Meisel

Ethel Granger kísérletező kedve a külsejével meglepő volt a 20. század elején, amikor élt: rengeteg fülbevalót, indiai vagy törzsi stílusú orrbavalót viselt és elképesztően vékonyra fűzte magát (ebben még mindig Guinness rekorder).

Eccentric: Ethel Granger inspired the Vogue shoot with her mould-breaking fashions

Forrás

Megosztás:
5 komment

Címkék: vogue steven meisel vogue italia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.08.30. 23:13:21

Hiába művészet, attól még.. nem.

sophia1110 2011.08.31. 10:00:00

Jajj, azért mindennek van határa! Még nézni is fáj. Az önsanyargatás mégse művészet.

sorica123 (törölt) 2012.06.18. 22:21:43

Remélhetőleg csak egyszer passzírozták így össze, mert így se emészteni, se levegőt venni nem lehet. Amúgy tetszik a kép, és az előzmény néni is érdekes az őrületeivel, de hát nyilván nem fogok ettől én is holnaptól így mászkálni. Amúgy van egy másik hihetetlenség, egy Ioana valamilyen nevű csaj, az is ilyen lábszáram vastagságúra elfűzött derékkal mászkál, de ami azt illeti nem kell nagyot húzzon rajta, mert szerintem valamilyen felszívódási zavara lehet, olyan sovány. Elvileg annyit eszik mint mi, és olyan, mint egy bot - a lisztérzékenyek szoktak így kinézni, ha nem diétáznak. De akkor azt nem értem, hogy az ezzel járó enerváltság hogy a fenébe nem zavarja. Mert állítólag nem zavarja.

tttthhh (törölt) 2012.09.29. 20:08:00

@sophia1110:
dehogynem. a body art-ról nem hallottál?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása