OurFashion

Love or Hate? - férfiak narancssárga öltönyben

2011.augusztus.26. 10:00

*Bianka*

3 komment

Van egy nagyon erős gyerekkori emlékképem arról, hogy a legszebb '90-es évek elején egy rokonom vidéki lagziján állok csupa rózsaszín tüllben (koszorúslány voltam), körbenézek és apukám nagyon menő lila öltönyben feszít, keresztapám almazöldben és tőlük jobbra a vőfély pedig barackban. Annyira a retinámba égett ez a kép, hogy nagyon gyakran eszembe jut azóta is. Ki tudja, hogy az én esküvőmön milyen színű öltönyben fognak állni a vendégek, hiszen a colorblocking trend a férfiaknál is tetőzik. Most már nem csak kiegészítőket, hanem már öltönyöket is hordanak élénk színekben. Ezek közül a színek közül véleményem szerint a narancs a legmarkánsabb.

Nektek, hogy tetszenek? Love or Hate?

Ha az öltöny nem is, a narancs pulcsi azért biztos bejön nektek ezzel a fehér szettel, nem?

Képek forrása: GQ street style, FashionCopious

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2011.08.26. 10:49:44

pulcsi ok, öltöny hate:)

2011.08.26. 16:35:00

csatlakozom, kiegészítve, hogy a rikító színű nadrág egy férfin elég... hm, különösen hat. Én még a lila/rózsaszín inget se bírtam megszokni, pedig már elég rég, elég sokan hordanak olyat...

amenfashion 2011.08.27. 14:06:14

Egyértelműen Love!!!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása