OurFashion

Giorgio Armani Beauty őszi újdonságok

2011.augusztus.24. 10:20

fashionista

2 komment

Szinte mindannyiótoknak volt válasza a napokban feltett kérdésünkre, mely szerint Megan Fox közönséges-e vagy sem. Bármi is legyen az ítélet, annyi biztos, hogy a Giorgio Armani sminktermékek arcaként Megan nagyon-NAGYON sikeres, ráadásul az új, őszi kollekciót népszerűsítő kampányban ismét a szofisztikáltabb arcát veszi elő, hogy elegáns dívaként, vérvörös ajkakkal csábítson.

Őszre különleges, Jacquard mintás szemhéjpúder palettákat álmodott meg Signor Armani, kétféle színkombinációban, highlighterként, kontúrként és alapszínként funkcionáló árnyalatokkal. A paletták annyira népszerűek lettek, hogy egy héttel a piacra dobás után már csak néhány darab kapható belőle Magyarországon (13.900 forintos áron), úgyhogy aki szeretné megkaparintani, az ne késlekedjen sokat! (A Giorgio Armani Beauty termékeket itthon a Mammutban lévő Douglasban lehet megvásárolni.)

A kollekcióhoz még hozzátartozik az Eyes to Kill Excess, az Armani kultikus szempillaspirálja lila színben (9.400 Ft), aranybarna és skarlátvörös Blushing Fabric pirosító (12.300 Ft), 4 új árnyalatban jelentkezik a Rouge d'Armani rúzs (9.300), és a koronát az újdonságokra egy csodás arcszínező paletta teszi fel, ami kontúrozáshoz és pirosításhoz is tartalmaz árnyalatokat (12.300 Ft). 

Ezen felül még Eyes to Kill Stretch hosszabbító hatású szempillaspirálokkal is jelentkezik a márka szeptembertől fekete és kék színben. Ennek az újdonságát a kétoldalú (lapos és széles) kefefelület adja, de persze az összetevőkre sem lehet panasz - ahogy ez már egy luxusmárkától el is várható.

Öt új színösszetétellel gazdagodik az Eyes to Kill szemhéjpúderek skálája is, az acélfekete, a rezes-barna, a piszkosrózsaszín, a lilásszürke és a kék paletták mindegyike tartalmaz egy-egy highlighter árnyalatot, kontúrt és szemhéjszínezőt is. Áruk 16.200 forint.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2011.08.24. 14:31:24

itthon ez nagyon drága. jó lenne látni tesztet róla, hogy mit érdemes esetleg megvenni.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.08.24. 15:43:30

az a baj, hogy ezt a kollekciót még én sem láttam személyesen, de ha a mammut felé járok akkor kipróbálok majd pár dolgot, és beszámolok :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása