OurFashion

Mától kapható az új Lancôme Hypnose Doll Eyes!

2011.augusztus.12. 09:52

fashionista

1 komment

A világon minden negyedik másodpercben eladnak egy Hypnôse szempillaspirált, így a Drama és a Precious Cells után most egy újabb taggal bővül a család: Hypnôse Doll Eyes szempillaspirállal, melyet a játékbabák szétválasztott, dús, hosszú és fényes szempillája inspirált. A ′60-as éveket idéző kollekció a spirál (8.400 Ft) mellett három szemhéjpalettát (13.300 Ft) és egy Artliner tust is tartalmaz.

A Lancôme három ″játékbabáját″ ezúttal is Mario Testino fényképezte. Daria Werbowy, Arlenis Sosa és Elettra Wiedemann a ′60as évek stílusába öltözve, miniruhákban és pixie frizurával pózoltak a kampányképhez.

Mától kapható a kollekció, én pedig nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy szeretnétek-e, ha néha egy kicsit 'beauty blogosabb' irányba mennénk el, és csinálnák pár képet arról, hogy milyen volt pl. spirálozás előtt és után a szempillánk, vagy inkább a megszokott stílusú híradásokat kedvelitek.

Tipp a felvitelhez:
A ′60-as évek stílusát idéző smink eléréséhez hangsúlyozzuk a szem külső sarkát: a belső szemzugból indulva a felső szemhéj tövébe húzzunk egy vékony vonalat szemhéjtussal, melyet a szem külső sarka irányába vastagítsunk, majd a szem külső sarkából indulva 3 mozdulattal rajzoljunk egy vékony vonalat vele alsó szempillasor alá, így keltve életre a játékbabák irigylésre méltó pillantását. Végül vigyük fel a szempillaspirált a szempillák tövétől kezdve egészen a szempillavégekig.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása