OurFashion

Ruhák a Teen Choice Awardsról

2011.augusztus.08. 11:56

fashionista

4 komment

Noha most nem dübörög a díjátadószezon, azért alkalomadtán rendeznek egyet-egyet nyáron is. Most például a Teen Choice Awards elegánsan öltözött hírességeiben gyönyörködhetünk.

Szerintetek ki volt a legjobban öltözött?

Blake Lively narancssárga Gucci bőrruhában villogtatta csodásan lesült (vagy barnított) lábait. A kaliforniai hőség láthatóan cseppet sem zavarta, remekül nézett ki az állatmintás tűsarkújában.

Selena Gomez, a kis kedvencem most sem hibázott: Brian Atwood cipellő, aranyfényű Erin Fetherston ruha, tökéletes smink, csodásan fénylő haj. Csillagos ötös. Már csak egy rendes pasira kéne cserélnie az aktuális barátját, és még jobban belopja magát a szívembe.

Taylor Swift Rafael Cennamo ruhát választott a díjátadóra - nekem ez a fehér, A-vonalú szoknyás darab nem lett a kedvencem, ráadásul a babakék szemhéjpúder a narancsos ajkakkal párosítva szintén nem jött be, viszont a Fendi cipőiért rajongok.

A hiperbájos színésznő, Zooey Deschanel a Hollywoodban is egyre menőbbnek számító Miu Miu mellett tette le a voksát és egy fekete alapon barackszínű virágos darabot választott a divatháztól. Csillogó cipővel és élénkvörös rúzzsal dobta fel az összeállítását.

Cameron Diaz egy egyszerű, de az alakját csodásan kihangúlyozó A.L.C. miniben mosolygott a fotóshadseregre.

Cameron-Diaz-in-A.L.C.jpg

A narancssárgára barnított Fergie a bőrszínéhez passzoló, csillagos Dolce&Gabbana rugában rikított.

Fergie-in-Dolce-&-Gabbana.jpg

Emma Stone ruhája volt az egyik leggyönyörűbben kivitelezett darab az este folyamán. A fehér-fekete anyag, rézszínű flitterekkel díszítve egy egyszerűen nagyszerű Christian Dior remekmű.

Emma-Stone-in-Christian-Dior.jpg

Rachel Bilson habos-fodros Chloé ruhájának romantikájával szöges ellentétben áll a szegecses-vadóc Brian Atwood csizmácskája. Nekem bejön ez a kontraszt.

Rachel-Bilson-in-Chloe.jpg

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.08.08. 12:59:28

Nálam Lucy Hale és az ő sarkatlan fekete lakk Zanotti cipője lett a nyerő, kár, h ogy ő kimaradt :)

bbarb 2011.08.08. 13:55:53

Sosem bírtam Fergie-t, sem a csajt magát, se a számait, sem a cuccait, de EZ viszi prímet, annyira gáz, akár Gabbana, akár nem.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.08.08. 21:40:13

Csakhogy tudd, Selena dobta a bíbört.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.08.09. 11:01:15

@deb.: vasárnap, pont a teen choice-on még egymás kezét fogva vihorásztak és csókolgatták egymást :S
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása