OurFashion

Alappakk gólyatáborra!

2011.augusztus.02. 08:56

*Bianka*

5 komment

Pár napja megkértünk titeket a Facebook Rajongói oldalunkon, hogy lájkoljatok egy bejegyzést, ha friss gólyák vagyok. Miután majdnem 200-an jeleztétek, hogy idén kezdtek neki a felsőoktatásnak, így úgy gondoltuk kijár nektek egy gólyatáboros poszt:

Arra, hogy mit vigyünk gólyatáborba egy kedves barátom sztorija a legtökéletesebb: Laci ugyanis közgázos gólyatáborába egy Babits kötettel és egy hatalmas sombrero kalappal érkezett, és úgy gondolta, hogy a társaságtól függően majd azt használja, amelyikre leginkább szükség van. Mondanom sem kell, hogy a kalapban rohangált fel és alá egy hétig...

Ha gólyatáborba készültök akkor egy fontos szabályt meg kell jegyeznetek: a gólyatáborban van mindig a világon a leghidegebb. Éjjel mindig mindenki meg akar fagyni, tehát a -20 fokig jól védő hálózsák (4.) mellé, egy nagyon vastag és kényelmes pulcsit is dobjatok be (6.). Ezenkívül a napszemüveg, fürdőruha, sort elengedhetetlen kellékei a táborozásnak, ahogy a mostani időjárást elnézve a gumicsizma is.

Tegyetek be a bőröndbe azonban egy viszonylag csinosabb,de mégis laza ruhát, amit egy kényelmes balerinával bármilyen programra fel tudtok venni.

A naptej mellé szeretettel ajánlom a Biotherm új csodáját, ami a másnaposság és harmadnapos tábori zombizmusban csodát tesz az arcbőrrel.

1. Woman'Secret fürdőruha

2. Stradivarius napszemüveg 3595 Ft

3. Biotherm Skin.ergetic szérum

4. Hálózsák

5. Pull and Bear farmer sort 4995 Ft

6. Victoria's Secret pulóver

7. Reserved balerina cipő

8. H&M ruha

9. Armani Jeans gumicsizma

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kittike1991 2011.08.02. 10:12:58

Annyira jókor jött ez a cikk :) Épp ezen agyaltam, mert számomra is aktuálissá vált, de én a farmer sort mellé alapdarabnak beraknék még egy hosszú sztreccses farmert, meg egy jó kis vízálló kabátot :)

LuPuS 2011.08.02. 10:36:58

ezenkívül egy-két 18 éven felülieknek szóló alapfelszerelés még kimaradt :D

lilime 2011.08.02. 11:14:29

Sziasztok!
Egy-két kiegészítést tennék: strapabíró esőkabát (ami szárazon tart), térdzoknik (a csíkosok felett már eljárt az idő), vastag pizsama (nem tudsz annyit inni, hogy hajnalban ne cidrizz, és akkor már kit érdekel, hogy néz ki), sok zsebes, mégis pici oldaltatyó (ebben a Mandarina Duck és a Kipling élen jár), és eddigi gólyatáboros tapasztalataim alapján vigyél vicces cuccot (bármilyen dilinyó dolgot). A kiegészítők közül a műanyag srandgyűrűk nekem bejöttek idén: nagyok, színesek, nem kell óvni, félteni. Cipők: én hanyagolnám a gumicsizmát (rengeteg helyet foglal el, és tuti célpont leszel), zárt cipő, szandi, műanyag papucs (mielőtt összeszedsz valami rossz emléket is zuhanyozás közben). Egy-két ütős felsővel királynő leszel, de a gólyatábor nem kifutó!

qqri 2011.08.02. 11:33:41

Nagyon helyesen kimaradt a listából a bugyi és melltartó, úgysem marad rajta senkin sokáig, és nagyon helytelenül kimaradt az óvszer, tabletta, mü**sz és egyéb viccesnek szánt játékok alapelemei. Ami pedig lételem egy ilyen golyatáborban, és említésre sem került a regeteg alkohol tárolására való szexi-divatos 10literes sörtároló clutch :(

zalla 2011.08.03. 09:45:52

Ezt azért ti sem gondoljátok komolyan... Másnaposan majd magamra kenek valami csilivili krémet, persze.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása