OurFashion

Style hunter megrendezve

2011.július.31. 11:11

**Anna**

1 komment

Mindig ámulattal csüngök Jak & Jil, Garance Dore vagy a The Sartorialist fotóin, szívesen nézegetem az olyan blogokat, ahol a delikvensek önmagukról és a szemnek kívánatos outfitjeikről töltögetnek fel képeket. Szeretem az olyan apró részleteket, mint a kockás zokni rikító sárga giga magas sarkúval párosítva, vagy mint a rengeteg minta egy halomba pakolva. Nem arról szól ez, hogy valaki valóban ilyesmit venne fel Budapest, vagy akár London utcáira, szerintem sokkal inkább szolgálhatnak inspirációként. Ha már  valaki aznap reggel az este látott fotó miatt vesz fel fehér helyett piros zoknit, vagy jobb kedve lesz, megérte az egész.  Desszert a szemnek, amit nem kell soha véresen komolyan venni.

Bár az augusztusi angol Vogue nem mutat semmivel sem többet, mint az ilyen tematikájú blogok, a megrendezettség ellenére is megtartotta frissességét. Minden képen van valami finoman különleges, legnagyobb kedvencem Tom Ford szőrös zöld mohawk táskája, vagy az ősz Dolce & Gabbana csillogós fűzős cipői.
 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása