OurFashion

Nyári hangulat az olasz Graziaban Tombor Zoli által

2011.július.29. 11:16

*Bianka*

5 komment

Hihetetlen jó érzés egy nemzetközi divatblog hasábjairól leszedni egy magyar fotós képeit. Tombor Zoli munkáival ez sokszor megtörténik. A Sexy al Sole divatanyag az igazi felhőtlen nyári hangulatot hozza el, gyönyörű fényekkel, színekkel és remek stylinggal. Úgy, hogy hétfőn indulok végre-végre nyaralni, nagyon megfogott ez a divatanyag. Talán azért mert az első képen látható fürdőruhába teljesen beleszerettem, és a forma 1-es időtöltésem mellett már csak 2,5 napom maradt beszerezni egy ehhez hasonlót nyaralás előtt.

A képen látható fürdőruhákat a Miu Miu, Boss Orange, Etam, Laura Biagiotti, Calzedonia és az Yves Saint Laurent márkáktól válogatta a stylist.

Fotók forrása: Fashiongonerogue

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.07.30. 17:27:30

a hetedik képen a fekete fehér bikini, melyik márka? lehet itthon kapni??????????

tiszta só · http://patikaiso.hu/ 2011.07.30. 20:31:32

Csak gratulálni tudok! Respekt!

Admin321 (törölt) 2011.07.30. 23:26:49

A ruhák lehet, hogy szépek, de lányra kéne még pár kiló. :)

Bee Boszy 2011.07.31. 15:11:21

Az első fürdőrucit kivéve egyiket sem viselném... De a képek valóban gusztusosak. Szinte érezni rajtuk a forróságot, a perzselő fény szín-orgiáját, a homok meg a sós víz illatát... Mintha hallanám a fűrengeteg zizegését a langy szélben és a tenger morajlását is... Szép nyarat mindenkinek! :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása