OurFashion

James Franco fotóskarrierbe kezd: Agyness Deynről készített képeket

2011.július.14. 15:22

fashionista

0 komment

Azt hiszem, a Milkben nyújtott alakítása óta vagyok plátóian szerelmes James Francoba. A 127 óra már színészként is elismerem, a Candy magazinban megjelent címlapfotója óta pedig azt is elhiszem, hogy van humora. Most pedig fotósként csillogtatja meg tehetségét az amerikai ELLE júliusi hasábjain. A Chateu Dreams nevű editorialban Imogen Poots és Natalia Bonifacci mellett Agyness Deynről is készített képeket, amelyek egy James Deanről szóló projekt miatt emelkednek ki a divatanyagok tucatjai közül.

Emellett azt is fontos megemlíteni, hogy Aggy mostanában tért vissza ahhoz a modellügynökséghez, akiknél 2002-ben elkezdte a karrierjét, hogy kicsit barátságosabb körülmények között kapjon új lökést a szakmában.

Agyness Deyn James Franco shoot Elle pic2.jpg

 

Agyness Deyn James Franco shoot Elle pic1.jpg

Agyness Deyn James Franco shoot Elle pic3.jpg

James Franco:

Agyness Deyn James Franco shoot Elle pic4.jpg

Forrás: Catwalk Queen

Megosztás:
0 komment

Címkék: elle editorial agyness deyn

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása