OurFashion

A legolcsóbb luxusajándék a kis márkafüggőknek: Yves Saint Laurent kifestőkönyv

2011.július.14. 17:53

fashionista

2 komment

Ha valaki le akarja nyűgözni a márkamániás kismama barátnőit, vagy éppen a gyerekét akarja már óvodás korában a divat imádatára ösztönözni, akkor ezt ajánlom: az 5 euróért (szállítással együtt!) kapható Yves Saint Laurent kifestőkönyv a mester eddig kiadatlan skicceit tartalmazza, elképesztően kedvező áron, így ideális kiegészítője lehet a legdizájnosabb gyerekszobáknak és íróasztaloknak. De én sem sértődnék meg, ha véletlenül landolna egy a postaládámban...

A híres Rive Gauche kollekcióból készült grafikák gyűjteménye pár hónap múlva lesz megvásárolható, de már most feladható rá az előrendelés.

A The Book Depository-n tudjátok megvásárolni ITT és ITT.

Yves Saint Laurent Colouring Book cover

 

 

Yves Saint Laurent Colouring Book

Yves Saint Laurent Rive Gauche Colouring Book

Forrás: Stylefrizz

Megosztás:
2 komment

Címkék: yves saint laurent gyerek divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emulgeator 2011.07.15. 10:27:26

Azt hiszem, nem fogok olyan kifestőkönyvet adni a gyerekemnek, ahol a bohóc úgy néz ki, mintha minden végtagját kitörték volna.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása