OurFashion

A japán kalligráfia ihlette az Armani Privé bemutató sminkjeit

2011.július.08. 08:28

fashionista

2 komment

Signor Armani a saját felfogásában újraértelmezte Japánt, és ezt a monumentális álomképet vitte kifutóra az Armani Privé bemutatón. Természetesen a smink is ehhez alkalmazkodott: nőies, geometrikus, melyben jelen vannak a modern japán kultúra kontrasztjai. A domináns szín a narancssárga, amely a feketével szembeállítva különleges hatást kelt. Antonio Lopez illusztrációi inspirálták a vezető sminkmestert, Linda Costellot, hogy a színeket a japán kalligráfiára jellemző precizitással és ecsetkezeléssel vigyék fel a modellekre.

Tippek a smink elkészítéséhez:
1. A hidratálás, alapozás és púderezés után az arcot Eyes to Kill szemhéjpúderrel emelték ki, tették ragyogóvá. (Bizony, ez nem elírás, hanem valóban így történt.)
2. Az egész szemhéj narancssárgára színezése után szem közepétől húztak két, a szem kölső sarkától párhuzamos fekete ceruzavonalat, amit elmaszatoltak, majd ezek közé is tettek egy fehér ceruzavonalat.


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2011.07.08. 09:15:07

Ömlesztve ezeket csodáltam itt :
www.vogue.fr/beaute/maquillage/diaporama/haute-couture-le-maquillage-a-l-extreme/5408/image/398739

Egy kettő tényleg gyönyörű és mint mindig van amikor kissé túl sok lett, a festékszóró használatból

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.07.08. 23:50:50

Hasonló frizurát láttam a Fudge hajszínező egy reklámfotóján, ott is gésa volt kissé avantgard módon megjelenítve.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása