OurFashion

Élményvideó a Glamour címlapfotózásáról Mihalik Enikővel

2011.június.29. 16:20

*Bianka*

1 komment

Nem rég jelent meg a Glamour július-augusztusi dupla lapszáma, aminek az a különlegessége, hogy címlapján Mihalik Enikő szerepel, a Gombold újra! Divat a magyar öltözéktervezési pályázat győztes kollekciójának egyik ruhájában. A fotózásra mi is meghívást kaptunk, amiről a képeinket már láthattátok a Facebook oldalon, most azonban jöjjön egy videó is.

A címlap egyébként bejárta a nemzetközi sajtót is. A sminkért Tombor Sarolta volt a felelős, a hajat Nagy Viktor készítette, míg a styling egy igazi csapatmunka eredménye, hiszen Lakatos Márk, Pintér Judit és Kolontai Dóra nevéhez fűződik. A képet pedig Marcel Gonzalez-Ortiz készítette.

Azt hiszem, hogy a videónkon tökéletesen látszik, hogy Enikővel milyen felhőtlen hangulatban lehet együtt dolgozni és bájossága mellett a profizmusa a legszembetűnőbb.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása