OurFashion

Cut Out by Peter Raday, Móró Máté és Varga Noémi

2011.június.27. 12:26

*Bianka*

3 komment

Végre, végre, végre! Így tudom összefoglalni az örömömet, amikor hétvégén megtaláltam (egy külföldi blogon) Cséfalvay Fanni diplomamunkájához készült fashion videót. Nagyon örülök, hogy egyre több magyar videó alkotás születik egy-egy kollekcióhoz. Van még mit fejlődnünk de a Cut Out szerintem nagyon rendben van. Két dolog van, amibe bele tudnék kötni, az néhol a smink és a modellek. Egy hajszálnyival több színészi ambíció már klasszisokkal tudta volna emelni a videó fényét. A koncepció, a ruhák, a hangulat azonban tökéletes. Ez egy olyan videó, amint nem lehet csak egyszer megnézni...

Én gratulálok, és hajrá a csapatnak még több videót kérünk!

Cut Out from Peter Raday on Vimeo.

Megosztás:
3 komment

Címkék: fashion videó cséfalvay fanni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d'alma 2011.06.27. 13:02:51

tényleg nagyon jó :)

Critmiss 2011.06.27. 13:13:51

Egy ponton tényleg nagyon gyengék a modellek, amikor mindketten leülnek az ágy végébe. De smink teljesen jó, meg az egész. A sötét hajú modell meg csodás!

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2011.06.27. 13:52:38

nekem a smink csak bizonyos megvilágításokban nem tetszik, amikor nagyon fénylik, amúgy nincs vele gond.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása