OurFashion

A '70-es évek világát idézi Enikő

2011.június.13. 12:35

*Bianka*

0 komment

Mihalik Enikő a Saks Fifth Avenue katalógusa után, most a Bergdorf Goodman 2011-es őszi-téli arcaként pózolt. A képeket Max Farago készítette, aki már többször dolgozott katalógusok és editorialok fotózása során a magyar modellel. A Rendez-vous névre keresztelt fotósorozat számomra abszolút a '70-es évek elitista világát idézi. A hangulat megalapozásában természetesen segítettek a pre-fall kollekciók legfrissebb darabjai a Burberry Prorsum, Michael Kors, Alberta Ferretti és a Dior kollekcióiból.

Enikő gyönyörű a képeken, és ami még ennél is fontosabb, hogy tökéletesen tudja viselni a ruhákat. Bármikor elhiszem róla, hogy egy gyémánt bányákkal rendelkező vállalkozó férj, utazgató felesége, aki néha hanyag módon vásárol egy-két kortárs festményt egy francia aukción, akárcsak a célcsoport hölgy tagjai. 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása