OurFashion

Resort kollekció körkép 2012

2011.június.08. 11:50

*Bianka*

0 komment

Mindig a Resort és a Cruise kollekciók azok, amiket az év során a legjobban várok. Imádom a nyarat és azt az életstílust, amit ezek a kollekciók képviselnek. Idén is lelkesen néztem át lookbook-okat és meg kellett állapítanom, hogy minden kollekcióban van egy-két olyan darab ami tökéletesen belopta magát a szívembe.

Ilyen például Rachel Zoe hófehér maxi ruhája, ami rafinált fazonjával, és általam tökéletesnek titulált nyári színével fogott meg igazán. Be kell vallanom azonban, hogy a szandál szörnyű:

A második összeállítás a Marc by Marc Jacobs 2012 Resort kollekciójából származik. Itt pont a napszemüveg és a cipő fogott meg, amik mellett a semmilyennek mondható ruha csak kiegészítőként funkcionál az összképben:

A harmadik egy Gucci szett, aminek a fazonjába és a színébe egyaránt szerelmes vagyok. Végtelenül letisztult és nőies ez a pasztell összeállítás, amit csak egy ízig vérig úrinő tud kecsesen viselni:

Christian Dior 2012-es Resort kollekciójából ez a vibráló színű ruha lett az első számú. Hogy mégis miért? A hihetetlenül menő ujj fazonja miatt. Ilyen nekem kell, és kész.

Talán a leggyengébb szett ez az Yves Saint Laurent összeállítás. Egy évvel vagy talán két évvel korábban azt hangoztatta mindenki, hogy a tengerész stílusból sosem elég. Talán most már kicsit igen...

Fotók forrása: WWD Facebook Page


 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása