OurFashion

Chanel 2011-es téli képek

2011.május.30. 08:08

*Bianka*

2 komment

Lagerfeldet elbűvölte az arany és a csodás kelet. Egy probléma van csak ezekkel a gyönyörűen megkomponált képekkel. Amikor először ránézek, akkor megnézem az összhatást, a hátteret, a színeket és a harmóniát. Másodszor a modell Alejandra Alonsa sminkje fogja meg a tekintetemet, majd harmadszor a ruhák. Jó ez, hogy csak harmadszor?

Kitudja, hogyan hatnának rám élőben a ruhadarabok? De egy biztos, hogy a kifutón, a ruhákhoz tökéletesen passzoló dizájnban sokkal inkább megkapó volt a kollekció, mint a ezeken a képeken.

Sok külföldi divatszerkesztő azt írja, hogy már unalmas Karl történelem fétise, de én pont ezt szeretem a tervezőben. Mindig elrepít valamilyen korba vagy világba...

Ti mit gondoltok erről?

A képeket tetszési sorrendbe tettem, a legfelső szerintem a legszebb kompozíció.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holdraforgo 2011.05.30. 17:51:42

Nekem a legutolsó kabát tetszik a legjobban. A többi darab, leginkább színházi-kosztümökre emlékeztet.

jucmóka 2011.07.29. 14:02:01

Valóban, kissé kosztümszerű az egész, ám abban egyetértek, hogy a legfelső a legszebb kompozíció. A kabátot én is szívesen látnám a gardróbomban :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása