OurFashion

Exkluzív képek: MAC a bécsi Life Ball rendezvényen

2011.május.27. 09:14

fashionista

0 komment

A MAC AIDS Fund azzal a céllal jött létre, hogy a frissen diagnosztizált HIV fertőzött nők számára egyrészt érzelmi támogatást, másrészt pedig edukációt biztosítson, hogy a fertőzöttek megértsék a betegségüket és azt, hogy hogyan akadályozhatják meg a vírus átadását. Ez amiatt is fontos, mert Afrika egyes részein a 15-24 éves fiatalok 75 (!) százaléka HIV fertőzött, de még az olyan fejlett országokban sem ismerik a vírus veszélyeit és következményeit, mint Anglia (ahol az utóbbi 10 évben megtriplázódott a megbetegedések száma) vagy Amerika. (De ha közeli példát akartok: Ukrajnában is kb. 350.000 HIV fertőzött él).

A MAC a VIVA GLAM rúzsaik (amelyek arca Lady Gaga) eladásából befolyt összeg egészét az alapítvány kapja, így 1994 óta csaknem 202 millió dollárt tudtak elkölteni a betegség miatt elárvult gyerekek étkeztetésére, terhes nők tesztelésére és a már fent említett programokra.

Múlt hét szombaton idén is megrendezésre került Bécsben Európa legnagyobb éves AIDS- szel kapcsolatos jótékonysági eseménye, a Life Ball. A MAC adományozás mellett minden évben a sminket is biztosítoja a rendezvény számára, ahol idén a Dsquared2 divatbemutatójának modelljein dolgoztak. Idén két MAC sminkmester képviselte hazánkat az eseményen.

Nektek van VIVA GLAM rúzsotok/szájfényetek?

 

 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac dsquared2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása