OurFashion

De nehéz az iskolatáska

2011.május.26. 13:31

**Anna**

2 komment

Az idei szezonban egyértelműen arat a régi iskolatáska formájára emlékeztető design, a nagy világmárkák ezekből a modellekből adják el a legtöbbet. Valószínűleg minden Alexa Chunggal és a Mulberryvel kezdődött, mostanra a forma minden valamirevaló bolt kínálatában megtalálható. A The Cambridge Satchel Company  azonban még rádobott egy lapáttal, a klasszikus iskolatáska forma ugyanis csodálatos, szemet gyönyörködtető neon színekben pompázik. Az Urban Outfittersben közelebbről is szemügyre vettem a 100£ körül lévő táskát, ám kisebb csalódással tettem le róla. Ugyanis amennyire tetszik a szín és a forma, annyira nem megfelelő a táska belső kialakítása. Se egy zseb, semmiféle bélés, valóban olyan, mint amit 40 évvel ezelőtt használtak. 

http://www.cambridgesatchel.co.uk/

Megosztás:
2 komment

Címkék: kiegészítő táska 2011 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2011.05.27. 08:27:01

Anno gyerekként az általános iskolába siettünk hasonlóakkal, amelyek a remek műbőr ipar remekei voltak.
Hátitáska és az utáni kézi változatok formavilága van egyesítve a mai kor modern világnézetével. s ami pozitív egyre több ilyet lehet látni a magyarok kezében is. :D

jucccka · http://onlinefilm.blog.hu/ 2011.05.28. 22:48:15

és a kiscsajok majd ezzel, és 12 centis sarkú platform cipőben járnak iskolába...
a lila sárga nagyon tetszik amúgy
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása