OurFashion

Cannes 2011 vol.2.

2011.május.18. 12:15

fashionista

2 komment

Már megmutattunk nektek pár ruhát a cannes-i vörös szőnyegről ITT, most pedig jöjjön 3 újabb összeállítás a fesztiválról.

Angelina Jolie visszatért a kedvenc sötét darabjaihoz és egy csokoládébarna, vállpánt nélküli Atelier Versace darabot választott, amely látni engedte a lábait. Gyönyörű ruha, az vitathatatlan, de nekem annyira nem idézi a francia riviéra hangulatát, a cannes-i napsütést és a nyarat, hogy nem tudok csak pozitívan nyilatkozni róla.
Brad Pitt pedig kap egy feketepontot azért a szemüvegéért.

Brad Pitt Angelina Jolie Cannes 2011.jpg

Sarah Jessica Parker a csipkeszegélyes, fehér Dolce&Gabbana ruháját Lanvin ékszerekkel egészítette ki. Tökéletes.

Sarah Jessica Parker Dolce & Gabbana Cannes 2011.jpg

Gwen Stefani egy csodás Stella McCartney darabot viselt. A csillogó fekete kezeslábas mély kivágása tökéletesen állt neki, de én az élénk pink rúzstól is le vagyok nyűgözve. Gavin Rossdale zakójától és hajától viszont egyátalán nem- az énekes nekem sokkal jobban bejön laza utcai holmikban, mint ebben a stílusban.

Gwen Stefani Gavin Rossdale Cannes 2011.jpg

Forrás: Catwalk Queen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.05.18. 13:14:53

Színre SJP ruhája, fazonra Angelina Jolie Brad Pittje tetszik.

styal 2011.05.18. 20:46:49

nekem Angiék tetszenek itt is leginkább
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása