OurFashion

Tarkócopfot álmodott meg Hortobágyi Kászon a Gombold újra! divatshowra

2011.május.06. 10:19

*Bianka*

4 komment

A Tegnapi posztunkban olvashattatok arról, hogy Tombor Sarolta sminkmester, hogyan készül a Gombold újra! divatshowra. Ma Hortobágyi Kászont, a Close vezető fodrászát faggattuk a haj koncepcióról:

"Egy ilyen nagyszabású divatbemutató esetében, elsődleges szempont, hogy az elkészült hajak hosszú órákon keresztül, számtalan átöltözés után is jól mutassanak. Jelen esetben ez 35 modellt , 35 tervezőt és 8 órán át tartó igénybevételt jelent, amihez mindenképpen egy határozott, fix hajat terveztünk. Ennek fényében egy olyan tarkócopfot képzeltünk el ami a 60-as éveket idézi és abszolút beleillik a pályázat témakörébe. Főbb jellemzői a középválaszték, a füleket részben takaró haj és a búbon megemelt, tupírozott szekció. A végeredmény egy olyan lazának, esetlegesnek tűnő frizura ami valójában nagyon strapabíró és jól kiegészíti majd a ruhák modern folklór hangulatát."

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janila 2011.05.06. 10:50:08

ma pont ilyet csinálok magamnak :)

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2011.05.07. 00:27:39

ez egyszerűen kócos. mit kellett ezen megálmodni?

bon vivant 2011.06.03. 00:50:01

@tanita:
anyam, min koszorulted az izlesedet az elmult evekben? vizualis muveszetek, termeszet, barmi ami szep volt akadt kozte? divat, esetleg beauty fotok vagy showk az elmult 10 evben kerultek a szemed ele? mert ha nem akkor miert kommentelsz hulyeseget mar bocs?

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2011.06.03. 15:55:35

@bon vivant: még ha így ki is osztasz, akkor is azt gondolom, hogy kócos. ennyi. amúgy igazán megtisztelő, hogy életed eddigi egyetlen blog.hu-s hozzászólását nekem szántad.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása