OurFashion

Magyar motívum ihlette az álomtáskámat

2011.április.28. 13:30

*Bianka*

1 komment

Nem rég írtam nektek egy posztot Anh Tuan debütálásáról a Metropolitanban. Ott szerettem bele a táskába, amit aztán rejtélyes módon nem találtam a honlapon.

Mivel mi már a háttérben több hete, sőt talán hónapja látjuk a munkálatokat a Gombold újra! Divat a magyar kezdeményezés mögött, ezért már ott a helyszínen felmerült bennem, hogy talán Tuan ezt a táskát a pályázatra készítette. Kicsit késve Mr. Bianka is megérkezett a rendezvényre akinek első szava a táska láttán ez volt: "Na ez olyan gombold újrás, nem?"

Miután a honlapon sem találtam a fazont már egyre inkább izgatott a kérdés, mire is készült ez a darab? Ma felmentem a Gombold újra! frissen elkészült honlapjára és az első kép ami szembejött velem az "a" táska volt! Ezt mondogattam magamban: "Tudtaaam, tudtaaam!"

Lássuk hát a tervet és az elkészült táskát, amiről ugye van egy lesifotóm, amit még a múltkori esemény készítettem:

Megosztás:
1 komment

Címkék: anh tuan gombold újra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.05.01. 13:01:54

Szuper! Nagyon tetszik! :))
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása