OurFashion

Le Jardin Cacharel

2011.április.19. 16:19

fashionista

1 komment

A tavalyi, cukorkahatású limitált csomagolása a Cacharel parfümöknek nagy kedvencem volt - konkrétan 2 üvegcse Amor Amort is vettem, ugyanis számomra az a tökéletes randiillat. 2011-re pedig ismét tartogatnak meglepetést a Cacharel illatok alkotói: ezúttal játékos és vidám, virágdíszítésű köntösbe bújtatták a leghíresebb parfümjeiket.

Ebből a kollekcióból a Scarlettet teszteltem, ami virágos, nőies, tavaszias illat, de aki finom és visszafogott illatot keres, annak érdemes megyszagolnia a Noát, a romantikus illatok kedvelőinek pedig inkább az Anaïs Anaïs-t ajánlom.

A kollekció csak korlátozott példányszámban érhető el a Müller drogériákban, 5900 forintos áron, 25 ml-es kiszerelésben.

A képeket és az információkat is köszönjük a Cacharel Parfums-nek.

Megosztás:
1 komment

Címkék: beauty parfüm cacharel 2011 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.04.20. 19:31:24

Nagyon izgi! ;))
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása