OurFashion

Love or Hate? Táskák biciklilánccal

2011.április.18. 16:58

fashionista

5 komment

Az utóbbi időben egyre divatosabb dolog biciklizni (arról nem is beszélve, hogy mennyivel környezettudatosabb választás, mint autózni), illetve nem csak ülni rajta, hanem egyedien megfestetni, menő kiegészítőkkel felszerelni, sőt, ha egy street style blog épp bicón ülve kap lencsevégre, az már a királyság csimborasszója.

Nicole Miller táskái már csak fokoznák a hatást, és nem is félő, hogy becsípi a bőrt az ember lányának a vállán egy rossz mozdulat következtében a bőrrel kombinált vállpántnak köszönhetően.

Nektek hogy tetszenek?

Nicole Miller bike chain Addison Caino bag

Nicole Miller bike chain cross bag

Nicole Miller bike chain bags collection

Képek: StyleFrizz

Megosztás:
5 komment

Címkék: táska bicikli love or hate

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tubi_ca 2011.04.18. 18:24:45

Tetszős. Bár gondolom nem re-láncok :)

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.04.19. 11:31:38

Nagyon sok mindent szeretek az élet(em)ben, de két dologért egyenesen meg vagyok veszve. Nem másért mint a biciklizésért és a táskákért. Eme kinyilatkoztatás után azt hiszem nem csoda, hogy a fent látható táskákhoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy: LOOOOOOOOVEEEEEEE! :D

LuPuS 2011.04.20. 09:57:15

A férfiak ebben már megelőztek ,a hölgyeket.

Egy generációval ezelőtt már nadrágtartóként( fegyverként) volt használva a vezérműlánc. :D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása