OurFashion

Ourweb - The outnet

2011.április.14. 21:45

**Anna**

0 komment

Ha valaki igazán eltökélten szeretné designer cuccokkal megtölteni a szekrényét (és nem keres sok százezret havonta) rettentő sokat kell spórolnia, vagy outletekbe kell menni vadászni. A legújabb kedvencem a The outnet, ahol minden 50-70 százalékkel olcsóbb, de ezen kívül szuper akciókkal is készülnek a vásárlóknak. Ugyanis minden hónapban meg lehet nyerni egy csodás valamit, ami jelen esetben egy fekete Jimmy Choo táska. Kiválogattam azokat, amiket most tavasszal szívesen magaménak tudnék, valamint az áruk sem olyan magas, hogy csak álmodozhatnék róluk.

http://www.theoutnet.com/

Táska - Z Spoke by Zac Posen 193£, cipő - Emilio Pucci 327£, pálmafás póló - Maison Martin Margiela 100£, nyaklánc - Dannijo 250£, pasztell póló - IRO 70£, sort - Adam 51£, ruha - Alexander Wang 236£, zakó - Michael Kors 322£

Megosztás:
0 komment

Címkék: táska ruha ékszer cipő szandál ourweb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása