OurFashion

Nagy Viktor lett a Wella fodrász-nagykövete!

2011.április.12. 17:30

fashionista

2 komment

Viktor már 15 éve van a szakmában, Zsidró Tamás mellett kezdett dolgozni, először csak tanulóként, később már hair stylistként. Pénz nélkül álmodozott különböző parókákról és nagy volumenű póthajakról, melyeket végül két guriga műraffia és egy drótkefe segítségével készített el. Napokig fésülte drótkefével a műraffia szálakat, hogy az akkor aranyárban mért kínai póthaj hatását elérje, majd úszósapkára varrta a tincseket és elkészítette az első földig érő indás hajruhát. Az Elit magazin divatfotózásán Molnár Zoli csodájára járt ennek, és a következő munkájára is elhívta. Innentől kezdve semmi sem állíthatta meg, rengeteg fotózáson és divatbemutatón dolgozott, magyar hírességek tucatjainak készítette a frizuráját, de Dannii Minogue-nak is csinált már hajat.

Meg nekem is. Így nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni róla, hanem csak hip-hip-hurrázom a hír hallatán: Gratulálok, Viktor.

A hírt egyébként a Wella Pro Series termékcsalád bevezetésének apropóján tartott sajtótájékoztatón jelentették be. Négyféle változatban (Shine, Volume, Color és Repair), 1199 forintért kaphatóak samponok és balzsamok, amellyel a "professzionális szalonérzést kívánják az otthonokba varázsolni."

Megosztás:
2 komment

Címkék: haj nagy viktor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.04.12. 18:24:21

"Két guriga műraffia és egy drótkefe..." Érdekes lehetett...

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.04.12. 18:37:47

@Coco Binky: én is megnézném azt a legendás darabot :) de láttam Viktor új fétisfejdíszeit, azok sem semmik ;)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása