OurFashion

Fenntartható divat: Triumph Natural Sensation

2011.április.10. 10:20

fashionista

1 komment

Miután szelektíven gyűjtjük a hulladékot, bioételeket eszünk és energiatakarékos háztartási gépekkel zsúfoljuk tele a konyháját, a ruhatárunkat is el kell kezdenünk környezetbarát textíliákból összeválogatni. Kezdjük is az alapoknál, azaz a fehérneműnél. A Triumph új, tavaszi-nyári Natural Sensation kollekciójában ugyanis találhatunk organikus pamutból és bambuszból készült hálóruhákat, melltartókat és bugyikat is.

Gondolom felmerült bennetek is a kérdés, hogy miért jó az organikus pamut és a bambusz, mint fehérnemű alapanyag? Először is a pamut nem esik át génmódosításon, nem kezelik allergizáló permetszerekkel és műtrágyával, a bambusz pedig nem csak pandaeledelnek jó, hanem csodásan szép, selyemtapintású textilszálakká alakítható át, amelyek hosszan tartóak, lélegzőek nedvszívóak és természetesen antibakteriális hatásúak is.

És ha már úgyis a Triumphról beszélünk: a márka megnyitotta a Flagship Store-ját a Váci utca 10. szám alatt, ahol mindig a legdivatosabb kollekcióikat és újdonságaikat lehet majd megtalálni.

A fenntartható divat rovatunk többi cikkéért kattintsatok IDE.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wintersunset 2011.04.10. 13:01:00

Szóval bambuszból fehérneműt készíteni nektek "fenntartható". Mégis mitől? Attól, hogy kényelmes? A pandák meg majdcsak végleg kipusztulnak, nem igaz?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása