OurFashion

Lelkesítő kezdeményezés: Budapest Essential Looks

2011.április.04. 15:32

*Bianka*

1 komment

Magyarországon első ízben kerül megrendezésre a Nemzetközi Divatnapok mintájára életre hívott magas nívójú, a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vesznek részt.

Az esemény fővédnöke a nemzetközi ismertséget és elismerést kivívott Anda Emília.

 

Abodi Dóra,

Es Tu un Ange,

Je Suis Belle,

Konsánszky Dóra,

Léber Barbara,

Makány Márta,

Mojzes Dóra,

Nanushka,

Nubu,

Use unused

 

legfrissebb kollekcióit tekinthetik meg a helyszínre látogatók, a nemzetközi bemutatók mintájára felépített divatsátorban, nemzetközi színvonalú fény-, hang-, és látványtechnikai háttérrel, nemzetközi kifutókon is dolgozó 30 magyar modell részvételével.

 

 

A Schwarzkopf Professional, az esemény névadó szponzorának köszönhetően a magyar közönség is mostantól fél évente találkozhat a divatvilág számos meghatározó egyéniségével, megtekintheti minden szezon Essential Looks nemzetközi trendbemutatóját kíváló mesterfodrászok közreműködésével és a legelismertebb magyar tervezők mellett egy nemzetközi designer aktuális kollekcióját.

 

 

Az eseményre jegyet vásárló közönségnek az Absolut Vodka a napi belépő mellé egy koktéllal kedveskedik.

A napijegy ára 2500 Ft, a jegyek megvásárolhatók a Broadway jegyirodánál és minden ismert jegyirodában.

 

Időpont és helyszín:

 

2011. április 29.-30. - Budapest, VI. ker, Eiffel tér, Divatsátor  a MIX Club-Bar-Restaurant előtt

 

Gratulálunk a kezdeményezéshez, természetesen az OurFashion blog folyamatosan tudosítani fog a helyszínről. Egy biztos, már a sajtótájékoztatón öröm volt együtt látni a tervezőket:

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása