OurFashion

Interjú Demmer Erikával és egy képriport a Glamour gáláról!

2011.március.31. 14:12

*Bianka*

2 komment

Mivel nem lehettünk mi az elsők, akik írnak a Glamour Women of the Year Gáláról, ezért úgy döntöttünk, hogy mi leszünk az utolsók.

 

Az eseményről már minden oldal beszámolt, így mi egy rövid képriportban foglalnánk össze a történteket, hogy aztán valami izgalmasabbra terelhessük a szót, hiszen interjút készítettünk a világhírű plus-size modellel Demmer Erikával.

A március 17-én tartott Glamour Gálán idén is felvonult a magyar divat és egyéb élet színe java és minket teljesen elvakítottak a sztárok és a csillogás:


 

Na de komolyra fordítva a szót. Az év divattervezője Mojzes Dóra lett, aki annyira meglepődött a díjon, hogy később így kommentálta nekünk a történéseket egy közös fotózkodás során: "Lányok! Megdöbbentően meglepődtem." Látszott is rajta, hogy nem készült a díjra, hiszen meglepő módon nem is saját tervezésében jelent meg a színpadon, hanem egy Stella McCartney ruhában, ami ettől függetlenül tökéletesen illet a tervező stílusához. Gratulálunk Dóra, és örülünk, hogy a tavalyi után az idei születésnapunkat is az év tervezőjével ünnepeltük.


 

Azt, hogy Mojzes Dóra nem a saját tervezésében jelent meg, kompenzálta az, hogy az év műsorvezetője Lilu viszont egy Dóra által tervezett ruhában feszített az elnyert díjjal.


 

Az év modellje Palvin Barbara lett. Meglepő módon míg könnybelábadt szemmel leért a VIP lépcsőn azt figyeltem meg, hogy a körülöttem lévő nők azt suttogják, hogy "Uramisten de gyönyörű!" míg a körülöttem lévő férfiak pedig azt, hogy "Jajj de aranyos!". Én mindkét tábor véleményét osztom.

Pozitívan konstatáltuk, hogy a tavalyi évhez képest nagy mértékben megnőtt a magyar tervezők ruháit viselő sztárvendégek száma is:

 

A legjobb színésznő Gryllus Dorka most nem Je Suis Belle-ben, hanem Manierban pózolt Lakatos Márkkal és a távolról jött lila szalmakalappal.

 

Demmer Erika világhírű plus-size modellünk csak a Glamour Gála kedvéért jött haza Magyarországra, ahol a Triumph Érzéki Alakformálás kollekció bemutatójának sztármodellje volt. A bemutató után a backstage-ben faggattuk a modellt, aki bájos kisugárzásával és végtelen kedvességével hamar belopta magát a szívünkbe:

 

 

 

Milyen munkád volt utoljára, mielőtt hazautaztál?

 

Most egy katalógus fotózáson voltam a C&A online katalógusát fotóztuk és nagyon élveztem. Remélem a végeredmény is olyan pozitív lesz, mint a fotózási folyamat volt.

 

A Glamour Woman of the Year gála Triumph divatbemutatója miatt jöttél most haza. Mi a személyes véleményed a Shape Sensation kollekciójáról? Önbizalmat adhat ez a nőknek?

 

Szerintem nagyon jó dolog, főleg nyáron. Abszolút pozitív, ha az embert egy ilyen míder összetartja, a plusz öröm az, hogy ezek a darabok szépek is. A szépség mellett van ugye funkciója is, mert szépen lenyomja a hasat de kiemeli a feneket. Mi kell ennél több? Fel lehet őket venni egy szép ruha alá és nem rombolja az összhatást, nem olyan darabok, mint ezek a testszínű szörnyűségek a Bridget Jones film idejéből.

 

 

Használtál esetleg valaha ilyen régifajta alakformáló “szörnyűséget”?

 

Nem, á dehogy. Én jóban vagyok az alakommal.

 

 

Mit üzennél azoknak a hölgyeknek akik úgy érzik, hogy súlyfelesleggel küzdenek?

 

Minden alakra van egy megfelelő ruha, ezt soha nem szabad elfelejteni. Természetesen minél nagyobb az ember súlya, annál jobban oda kell figyelni arra, hogy mi az, amit ki kell emelni az alakján és mi az amit érdemes elkasírozni.

 

Minden nőnek van egy “csokoládé oldala”, ami szép. Lehet az a lába vagy éppen a dekoltázsa vagy a válla. Fontos tudni, hogy mi ez a testrész és azt kell hangsúlyozni az öltözködéssel. Fontos, hogy minden nő tudja, hogy mi az amit magán igazán szépnek talál. Ha rájövünk, hogy mi ez a testrész és elkezdünk eszerint az elv szerint öltözködni akkor az  nagyon hamar bókot fogunk kapni és máris jobb az önbizalmunk.

 

Szerinted mennyi idő alatt jönnek rá a nők, hogy mi az amit ki kell magukon hangsúlyozni?

 

Őszintén szólva van aki soha nem jön rá. Ez nem egy egyszerű dolog. Én igazság szerint akkor fogadtam el a saját alakomat amikor meghíztam. Amikor még soványabb voltam mindig azon gondolkoztam, hogy mekkora épp a hasam, a fenekem vagy felkarom. Most, mióta sokkal teltebb vagyok elfogadtam magam és örömmel nézek a tükörbe, megszűnt a napi megfelelési stressz és ez nagyon jó. A munkám miatt nekem sokkal egyszerűbb rájönni arra, hogy mi az ami szép bennem. Minden nőnek ajánlom, hogy szánjon rá egy félórát, nézegesse magát a tükörben, esetleg fotózza le magát és hamar megvilágosul majd, hogy mire kell hangsúlyt fektetni.

 

Fotók:

Fernando Feritas

Glamour

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.03.31. 15:05:37

Demmer Erika nálam topkedvenc. Nagyon szimpatikus, kedves.

Style&Budapest · http://styleandbudapest.blog.hu/ 2011.03.31. 20:09:38

nekem pont Lilu és Gryllus Dorka ruhája jött be a legjobban, annyira stílusosak voltak mindketten! :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása