OurFashion

Nyerj Makány Márta esküvői ruhát!

2011.március.28. 08:00

*Bianka*

3 komment

Mindehhez nem kell mást tenned, mint részt venned egy játékukban, melynek menete egyszerű:

1. Próbálj fel egy Makány Márta esküvői ruhát a boltban

2. Fotózd le magad vagy fotóztasd le magad fotósukkal

3. Posztold ki a fotót a Makány Márta rajongói oldalra: www.facebook.com/Makany.Marta

4. Kérd meg ismerőseidet, hogy lájkolják a fotódat 2011.április 10-ig, és ha te kapod a legtöbb lájkot, megnyerted az álomruhát!

Szeretettel várunk minden menyasszonyt a boltban, az V. kerület Báthory utca 18-20-ban. Ha pedig nem vagy menyasszony, terjeszd a hírt ismerőseid között is, hátha jót teszel valakivel.

Amennyiben babonás vagy, hogy párod meglát a "nagy" ruhában,  nem kell félned, mert nem kötelező azt a ruhát választanod nyereményként, amiben lefotóztak.

Ha visszatart, hogy nem lesz jó a fotó, amit Te magad készítenél,akkor se tétovázz! Ajándékként egy profi fotóst kértünk meg, hogy segítsen elkészíteni rólad a fotót, csak előtte jelentkezz be nálunk telefonon egy időpont- egyeztetésre. A fotós Láng Péter lesz: www.facebook.com/langpeterphotography

 Ha információt szeretnél a nyitvatartásról vagy a játékról, hívd a boltot a 06 1 311 1949-es számon vagy írj emailt az info@makanymarta.com –ra. 

Megjegyzések:

A játék 2011. április 10-én éjfélkor lezárul, csak az addig érkezett lájkokat tudjuk beszámolni.

Nem feltétlenül kell azt a ruhát választani a nyertesnek, amiben a fotót készítette, másikat is választhat.

A nyeremény értéke 280 000 forint.

Ha indultok a versenyen, mindenképpen küldjétek el a fotótok linkjét az info@ourfashion.hu email címre, hiszen szívesen segítünk a lájkok gyűjtésében!

Kreditek:

Fotó: Kaunitz Tamás
Modell: Tomán Szabina
Stylist: Lakatos Márk
Smink: Titkos Bernadett
Haj: Csapó-Csereklye Tímea
Ruhák: Makány Márta (2011-es esküvői ruha kollekció)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.03.28. 11:36:12

Gyönyörűek Makány Márta ruhái és szeptemberben lesz az esküvőm, de mégsem játszom a ruháért. Nem szeretném, hogy a párom bármilyen menyasszonyi ruhában lásson az esküvőnk előtt. De sok sikert mindel leendő arának! :D

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.03.28. 18:19:37

@magdalena.w: emiatt nem kell aggódnod, benne van a leírásban, hogy "Amennyiben babonás vagy, hogy párod meglát a "nagy" ruhában, nem kell félned, mert nem kötelező azt a ruhát választanod nyereményként, amiben lefotóztak."
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása