OurFashion

Minden anyuka megérdemel egy Jimmy Choo-t!

2011.március.27. 12:10

*Bianka*

1 komment

Sok pénzed van? Szereted az anyukádat és ő szereti a pasztell színeket? Akkor már nem is kell tovább nézelődnöd anyáknapi ajándék után, hiszen Jimmy megalkotta a szerinte legtökéletesebb anyáknapi ajándék összeállítást.

A kollekció tervezésekor a tervező több szempontot is szemelőtt tartott. Az első az volt, hogy minden édesanya megérdemel egy Jimmy Choo darabot (Hát ha ez így, van akkor pont 9 hónap múlva sok friss anyuka fog csengeti a cipőtervezőnél a jussáért...). A második legfontosabb kritérium az volt, hogy minden korosztályú anyukának tudjanak válogatni az apukák és a gyerekek. Choo ugyanis úgy gondolja, hogy nagyon fontos, hogy már a 2 hónapos kisgyermek nevében is vegyen valamit az édesapa, hogy a nő érezze, hogy meg van becsülve az anyai szerepe.

Le a kalappal Jimmy előtt. Tökéletes leckét adott a menedzsmentje, hogy egy teljesen egyszerű, sőt már-már unalmasnak és túlontúl klasszikusnak is mondható kollekciót hogyan adjunk el nagyon drágán igazi marketing bullshit-tel.

 

 

Megosztás:
1 komment

Címkék: táska cipő anyák napja jimmy choo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tubi_ca 2011.03.28. 08:52:30

Az utolsó mondaton jót nevettem :D
Ha anyunak kellene választani ezek közül, nagy bajban lennék... Az elsőben nem tudna járni, így nem venné fel, a másodikon virág van, nem venné fel, a harmadik szimplán randa, nem venné fel, a táskát még esetleg, bár nem szokott ilyen nagy malaclopókkal járkálni...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása