OurFashion

Fenntartható divat: Back to MAC!

2011.március.22. 12:15

fashionista

0 komment

Már megszokhattátok, hogy a Fenntartható divat rovatunkban olyan témákat dolgozunk fel, amelyek a környezettudatossággal kapcsolatosak. Szerencsére egyre több cég fordít kiemelt figyelmet arra, hogy a termékeik csomagolása újrahasznosított/újrahasznosítható legyen - a MAC pedig ezt egy nagyon szimpatikus aktivitással fejelte meg:

A Back to MAC program lényege az, hogy vigyél vissza 6 kiürült MAC terméket (tégelyt, tubust, stb.) és választhatsz magadnak egy rúzst! (Természetesen az üzletben dolgozó szakemberek szívesen segítenek a színválasztásban is).

A lenti kép is mutatja, hogy nálam már nagyon aktuális egy visszaváltási kör, ráadásul úgyis szükségem van egy korallos rózsaszín rúzsra!
Ugye ti sem felejtitek el gyűjtögetni a kiürült MAC sminkcuccaitokat?

 

 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac smink fenntartható divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása