OurFashion

Lemaradáspótlás: Alexander McQueen pre-fall

2011.március.21. 14:02

fashionista

4 komment

Még januárban hozták nyilvánosságra a képeket az Alexander McQueen pre-fall kollekcióról, de még nem szerepeltek a képek itt, a blogon, így ezúzon pótlom a lemaradást. A márkától már megszokhattuk az elképesztő részletgazdagságot - ez most sincsen másként, gyönyörű gombolások, szegélyek és rátétek díszítik a hétköznapinak cseppet sem mondható darabokat. Főleg esti, elegánsabb alkalmakkor tudom elképzelni a viselésüket, de a tengerésztisztek stílusát idéző darabokat nappal is bátran lehetne hordani. Külön kiemelném a csodás, mély választékú, lesimított frizurát, és a teljesen natúr sminket az élénk rúzzsal.

Hibátlan, mint mindig.

Képek: FFG

Megosztás:
4 komment

Címkék: alexander mcqueen pre fall 2011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2011.03.21. 14:45:44

A 4. ruha nagyon szép, egyből beleszerettem. A télikabátom nagyon hasonló fazon (csak feketében), és azt is nagyon szeretem, nagyon csinos fazon.

Kishölgy 2011.03.21. 16:00:41

Csodás! :)

(megjegyzésként annyit, hogy a hajválasztékról szóló résznél kijavítanám a "csidás"-t)

NetBubble 2011.03.22. 07:39:48

Nagyon szépek, legjobban az 5. és a 9. tetszik :))
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása