OurFashion

Szavazás lezárása - avagy a lavina amit elindítottunk

2011.március.11. 12:09

*Bianka*

1 komment

Két héttel ezelőtt megszavaztattuk veletek, hogy Bakos Piroska a magyar soros EU elnökség szóvívője melyik magyar tervező ruhájában menjen egy közeledő hivatalos programra.

Piroska a ruhát a Gymnich, azaz uniós külügyminiszterek informális ülése alkalmából megrendezett gálavacsorán viseli majd ma este.

A több, mint 1200 szavazó úgy döntött, hogy az eseményen egy Konsánszky Dóra ruhában jelenleg meg a szóvivő.

Eredetileg is úgy terveztük, hogy a ruhapróbára elkísérjük Piroskát, hogy dokumentálhassuk az eredményt, az eredeti tervhez képest azonban többen érkeztünk a showroomba. Aktivitásunkra ugyanis a TV2 és az Index Videó is felütötte a fejét így ők is eljöttek, hogy riportot forgassanak a szavazás eredményéről és magáról a ruhapróbáról, és természetesen arról a pozitív kezdeményezésről, amit Bakos Piroska indított el itthon, hogy támogassa a magyar divattervezőket.

A kisfilmeket hamarosan láthattjátok, de addig is következzen pár werk kép, amin a választott kabátruhát is megcsodálhatjátok:

 

A fotókért köszönet Tóth Milánnak!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gubcsinyúl 2011.03.11. 13:48:21

Nagyon érdekes ruha! és nagyon jól áll Piroskának. Mondjuk, neki olyan alkata van, hogy minden jól állhat neki. Lesznek fotók a rendezvényről is?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása