OurFashion

Burberry közelről, Burberry távolról

2011.március.03. 14:43

**Anna**

6 komment

Mikor ebben a szezonban is megérkezett a csinos, fehér borítékba csomagolt Burberry meghívó, már tudtam, mire számíthatok. Egyszerű bemutató helyett igazi élményre, Anna Wintourra, csodás ruhákra és zenére. Nem csalódtam, a show fantasztikus volt. Christopher Bailey  végre kukába dobta a kissé már unalmassá vált szegecseket, helyette igazi, élénk színeket és puha, meleg anyagokat vett elő. Élénk narancs, fűzöld, merész piros és alkonyat kék árnyalatokban pompázott a kifutó, a 60’as évek klasszikus formáinak, finom nőiességének szellemében megtervezett darabokból áll a jövő téli kollekció. Végre nem a sötét színek dominálnak, télen elég az idő szürkesége, a fekete holmik csak rátesznek egy lapáttal a komor hangulatra. A legnagyobb hangsúly a kabátokra került, csak néhány ruha kapott helyet a Burberry Prorsum csodái között. Trapéz, ennek ellenére remek szabású szövetnadrágok, kötött anyagok szőrmével kombinálva, vékonyka, bőrből készült masni övek, és a szezon must have kiegészítői. Imádnivaló, klasszikus, nőies, mégis vagány. Abszolút favoritok a cipők, de nem meglep, bármit elfogadnék.

 A bemutatót követő napon hivatalos voltam egy találkozóra, a Horseferry Houseba, ahol a Burberry „lakik”. Hatalmas, sokemeletes épület, méretes ablakokkal, burberry-kockás ajtóval, a recepciós pultok mellett hatalmas kivetítőn az előző napi bemutatóval a háttérben. Idegenvezetőm levitt az alsó szintre, ahol az összes jelenlegi kollekció mintadarabjait tartják. Ez olyan, mint egy hatalmas üzlet, mindent meg lehet közelről szemlélni. Azt kell mondjam, ebből a távolságból még meggyőzőbb minden. A kabátok anyaga puha, meleg, fantasztikus minőségű, némelyik textilt a Burberry külön ehhez a kollekcióhoz gyártatta. A kifutón is szépek voltak, de így fájdítják igazán a szívet.
 Az a helyzet, hogy nem vittem fényképezőgépet, de szerencsére egy angol blogger kolléganő oldalán találtam közeli képeket, így Ti sem maradtok ki az élményből.
 
Közeli képek cia This chick's got style
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.03.03. 15:03:25

Akkor még egyszer! Örök szerelem, akár közelről, akár távolról, de legjobb lenne a szekrényemben!

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2011.03.03. 16:59:17

Imádom a Burberryt! :) Csak sajnos az átlag embernek megfizethetetlen. Így maradt nekem egy Burberry kockás sál. :P

LuPuS 2011.03.03. 17:00:59

Burberry amiért már ifjú titánként is rajongtam.
Idén a női vonalon szinte színorgiát robbantott az emberek arcába, ám a férfiak kissé konzervtatibbak maradtak( ez nem is baj)

És nem gyengén lehetek "persze jogtalanul" irigy.

sannya 2011.03.03. 17:35:22

ezekkel a "cipokkel" buntetni lehet...
ocsmany,nincs ra jobb szo...

katarocks 2011.03.04. 15:07:13

a This chick got style blog írója holland.
a kollekció nekem idén 1-2 tényleg erős darab kivételével nem tetszett.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása