OurFashion

Pillantás a New York Fashion Weekre: Tommy Hilfiger

2011.február.17. 10:59

fashionista

1 komment

Tommy Hilfiger ezúttal tökéletesen bemutatta, hogy hogyan lehet a laza, casual divatot átemelni a luxus világába. A textíliákon látszott, hogy elképesztő körültekintéssel választották ki, hogy a legszebb vásznakból, bőrből, selyemből és gyapjúból készüljenek el az öltözékek. A vonalvezetés viszonylag minimalista maradt, hogy jobban hangsúlyba kerüljenek az anyagok. A sötét színek (grafitszürke, mohazöld, acélkék) domináltak néhány világosabb szürke és khaki darabbal kombinálva. Összegezve: egy nagyon hordható, de mégis elegáns kollekció született, amelynek egyes darabjait (nadrágkosztüm, kabátok) még évek múlva is hordani lehet.

Tetszik. Főleg a kiegészítők: kalapok, napszemüvegek és csizmák is elférnének a gardróbomban a kollekcióból.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2011.02.18. 08:53:23

Egyszerűen Herve bemutatója mellet talán TH volt akinek szinte az összes ruhakölteményénél azonosulni lehetett, a mai modern nőnek.

A bemutató legszebb darabja szerintem:
picasaweb.google.com/farkas.attila.1979/MindenesDivat#5574933067440752498
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása