OurFashion

Love or Hate: Kiegészítők újságpapírból

2011.február.11. 12:01

fashionista

5 komment

Ül az ember lánya a sezlonon, olvasgatja a New York vagy a Los Angeles Times divatoldalait minden áldott nap, aztán eszébe jut a kérdés: mit csináljak velük? Sajnálná kidobni őket, de azért ez nem a Vogue, amit időrendben és ország szerint kategorizál a polcokon.

A Victoria&Albert Museum csapata kitalálta a megoldást: matt fóliával lelaminálták az oldalakat, majd táskákat és nyakkendőket kreáltak belőlük. 

Recycled paper clutch

Recycled journal paper bags

Recycled paper bow tie

Aki a dizájner darabokhoz ragaszkodik, de tetszik neki az újságpapír hatása, annak ezt a Kate Spade darabot ajánlom: olyan, mintha egy összehajtogatott The New York Journal lenne a kézben, de a kidolgozás jóval elegánsabb, nekem különösen tetszik a feliratos bélése.

Képek: V&A Museum shop, BagBliss

Megosztás:
5 komment

Címkék: táska love or hate kate spade

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucienne · http://lucienne.freeblog.hu 2011.02.11. 12:33:09

Azt hittem, az ilyesmi mind unalmas és ronda, de ezek nagyon tetszenek! Bármelyiket elfogadnám, talán a nyakkendőt leszámítva, az már szerintem egy kicsit túlzás... :P

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.11. 12:39:36

Néha rátalálok egy-egy régebbi napilapra és jóérzés beleolvasni, hogy mi volt pl. 8-10 évvel ezelőtt.

Hatalmas LOVE! :)

eszbandi 2011.02.11. 14:27:12

jéééé, ilyesmit én is csináltam általánosban, bár azt kézzel varrtam össze, IM, Popcorn és Bravo cikkekből állt és tolltartónak használtam!XD
szóval nekem nagyon bejön,azt a Kate Spade darabot el is fogadnám!;)))

NetBubble 2011.02.11. 15:09:37

Óriási Love! Imádom őket!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása