OurFashion

Ha lemaradtál a H&M Lanvin kollekciójáról...

2011.február.07. 11:46

fashionista

1 komment

...akkor van egy jó hírem: az eBayen még sok mindent meg lehet találni a kollekcióból, ami tökéletes Valentin napi ajándék lehet egy divatmániásnak. Igaz, hogy egy kicsit drágább, mint anno az üzletekben volt, de szerencsére még így is ki lehet fogni viszonylag jó áron gyönyörű darabokat. A lenti pólót például 20.000 forint körüli összegért láttam.

És ha már Valentin nap is és eBay is: mától 2 héten át minden nap fogok nektek ITT ötleteket adni, hogy milyen ajándékokat érdemes beszerezni fiúknak és lányoknak a szerelem ünneplésének apropóján, sőt egy versenyt is hirdettek, ahol a párok beküldhetik magukról a róluk készült legszebb képet. Aki a legtöbb szavazatot kapja, 200 eurós vásárlási keretet kap az eBayen, valamint a szavazók is nyerhetnek.

Szóval lányok, eBayre fel!

Kép: ebay
 

Megosztás:
1 komment

Címkék: ebay valentin nap h&m lanvin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2011.02.08. 08:24:00

Na, ez viszont nagyon tetszik! Hordanám:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása