OurFashion

Lack Magazin férfi divatanyag kicsit másképp

2011.január.31. 08:21

*Bianka*

2 komment

Szombaton debütált a Merlinben a Lack Magazin első lapszáma. Lelkesen indultunk, hiszen kiváncsian vártuk ezt az új kezdeményezést a divatmagazionok piacán. Mire odaértünk  sajnos már elfogyott a welcome drink és a beszédeket sem hallottunk (ha egyáltalán voltak), csupán egy magazint nyomott a kezünkbe egy mosolygós hostess lány a lépcső alján. Mire a lépcső tetejére értünk már ki is kellett volna olvasni,  mivel rögtön mindenki rákezdett:

"Szerinted milyen? Szerinted ez most mi? Ez egy Room utánzat vagy esetleg egy felturbózott Instyle? Ők szakmai magazinnak adják el magukat. Szerinted hány lapszám lesz még? Te szerepelsz benne? Neked melyik ismerősöd szerepel benne?" - ilyen és ehhez hasonló véleményeket és kérdéseket lehetett kivenni a borzasztóan hangosan, de annál szebben szoló Harcsa Veronika élőkoncert közben.

Hencz Petivel is a tömegben akadtunk össze, akinek rögtön gratuláltam Hommes néven futó editorialjához, amire pont volt időm a lépcsőn felfele, hogy átfussam. Számomra az egyik legütősebb divatanyag az újságban, ez a fotósorozat, ezért szeretnénk ezt most megosztani veletek. 

Ha fellapozzátok a magazint, nem pont ezt a sorozatot fogjátok megtalálni, mert számunkra ez a kép összeállítás még jobban tetszik:

Fotó: Hencz Péter

Koncepció és smink: Fazekas Richard

Styling: Pálmai Angie

Haj: Hortobágyi Kászon

Sminkasszisztens: Keizer Dorka

Stylistasszisztens: Ozsváth Bianka

Modellek: Svan, Misa (Wammodels) András (Trandattack), Attila, Karan

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsadanka♥ 2011.01.31. 19:10:18

én már nagyon kíváncsi vagyok a magazinra!

micimacko007 2011.02.01. 11:01:55

pf elfogyott a welcome drink...ez mi ez?!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása