OurFashion

Mango, Scarlett, Photoshop

2011.január.28. 12:29

fashionista

5 komment

Scarlett Johansson az egyik leggyönyörűbb színésznő. Telt ajka, kacér mosolya, nőies alakja, kékeszöld szeme és bájos arca van. És persze a fentiek miatt szerződtette le őt a Mango, mert azt gondolták, hogy ő lesz a legmegfelelőbb reklámarc a kampányukhoz. Így az lenne a kérdésem, hogy miért kell felismerhetetlenségig szétphotoshoppolni szerencsétlen lányt minden egyes szezonban, miért nem készítenek róla természetesebb képeket, vagy ha elégedetlenek, akkor miért nem választanak valaki mást?

Lentebb láthatók az ominózus tavaszi-nyári kampányképek a furcsán merev arcú színésznővel, a közepesen sikerült kollekcióval, a kommentekben pedig mondjátok el, hogy ez nektek tetszik vagy sem.

Van egy kis különbség az arca és az ablakon tükröződő kép között...

Forrás: Highsnobette

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tinusss 2011.01.28. 12:33:20

annak örülök,. hogy ő lett a reklámrac, de a photoshoppos képek nekem se nyerték el a tetszésem! Annyira gyönyörű a természetessége, ez már túl mű lett.

☺Lili☺ 2011.01.28. 12:51:33

nekem scarlett nem épp a kedvencem, de szerintem pont a báját shoppolták ki belőle. a mango meg egyre rosszabb kollekciókkal jön ki, bár az utolsó labdán ülő cicuska-mintás ruhát azért vágják nyugodtan hozzám azzal a kis csini övvel!

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.28. 13:58:04

Az utolsó ruha mintája nagyon tetszik. A ruha nem, de pik-pak szétszedném, és varrnék belőle valami mást.

NetBubble 2011.01.29. 09:45:45

Nekem tetszenek.Mármint a ruhák. Az, hogy így szétphotoshopozták, az már nagyon nem tetszik.

maggy 2011.01.29. 11:41:28

Igen,nekem is rögtön feltűnt a photoshop...MÁR az előző, őszi-téli kampányban is ezt csinálták vele!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása