OurFashion

Magyar tavasz 3. - Je Suis Belle tavaszi kollekció

2011.január.22. 09:03

*Bianka*

1 komment

Tegnap este a Je Suis Belle tervezőpárosánál töltöttünk egy órát, ahol a 2011-es tavaszi-nyári kollekciót nézhettük meg élőben egy kis száraz fehérbor és pár finom datolya társaságában. Így a három Dóra (Abodi, Konsánszky és Mojzes) tavaszi kollekciója után nézzük meg Dalma és Tibi alkotásait.

A kollekcióról korábban már olvashattatok, mivel nyár közepén a Berlini Divathéten debütáltak a különleges élénk kék és narancs darabok. Már júliusban vártam, hogy megnézhessen a kedvenceimet élőben. Míg mi Melindával lelkesen méregettük és simogattuk a számunkra legszebb darabokat, addig Tibi mesélt az inspirációról:

Példaképünk a modern, dinamikus nő, aki vagány és merész, ugyanakkor kényelemre és harmóniára törekszik, stílusos és nőies. Az elkészült outfitekhez egy képzeletbeli, világutazó múzsa adta az ihletet, akire úgy tapadnak az élmények, mint bőröndjére a matricák. Fantáziánkat igazán szabadjára eresztettük: olyan népies hangulat inspirált, mely nem köthető egyetlen népcsoporthoz sem, inkább különböző etnikai elemek mixéből építkezik. Egyfajta "best of"-ként tekintettünk erre a kollekcióra: a korábbi szezonok legizgalmasabb anyagait kevertük az új - gyűrött, fényes textúrájú - királykék és szürke lenvásznakkal. Ehhez választottuk ellenpontként a fehéret, amely egy hűs, friss, dinamikát csempész a kollekcióba.

 

Én személy szerint az egyszerű vonalvezetésű fehér és szürke ruhákba és bodykba szerettem bele, de ha valaki igazán extravagáns darabot szeretne, akkor Szőke Gábor Miklós fa lovánk fényképével díszített darabot választ (utolsó előtti fotó).

Az élmény már csak akkor lenne teljesebb, ha a JSB kupont is árulna a showroom-ba, amit ha beválltunk, akkor Kovalik Natasa a szemöldökünket is elkészíti.

 

A cipőket és fejdíszeket a Mrs. Herskin duója (Pasztricsák Larisza és Poppre Orsolya) tervezte.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aradikatta 2011.01.25. 10:45:15

ez katasztrofa szvsz.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása